Vis siden i mobilvisning
 

 

Print

Tilbage

 

Freund Elektronik tekniske afdeling står klar til at hjælpe med valg af passende SW/HW funktionalitet og teknisk support. 

Kontakt os her!

 

Blocker (UK version) 

Blocker program er helt gratis. Det muliggør simpel adgangskontrol med standalone adgang controller (fx med en af Rex controllere på ét sted). 

Blocker er beregnet til brugere, der ikke har brug for avancerede indstillinger, f.eks for private brugere, sikkerhedsfirmaer, installatører, viceværter...

Hent nyeste version af Blocker her!

Hent diverse enhed DRIVERS her!

Codeks AC/ADK (DK version) 

Codeks AC (ADK) er en avanceret web-baseret adgangskontrol software, der er beregnet til brugere, der ønsker at bygge et mere komplekst system med høj sikkerhedsprotokol på tværs af flere lokationer med større antal brugere og døre.

Codeks AC kan fungere med et vilkårligt antal læsere eller brugere. Det understøtter 24 eller flere timer arbejdsskift, og muliggør følgende handlinger: IP-kamera billedoptagelse, fingeraftryk læsning for verifikation eller identifikation, overvågning af brugere og besøgende, eksport af data til tekstfiler, programmering af makroer for avancerede brugere og meget mere. Skærmen funktion viser hændelser i realtid og billedet af den bruger, der udløste hændelsen.

Hent nyeste version af din Codeks her!

Hent diverse enhed DRIVERS her!

Codeks TA Kit (DK version)

Codeks TA Kit software er et webbaseret software, der giver små virksomheder mulighed til at automatisere tid og information om medarbejderens fremmøde. Det er en integreret del af T&A Kit, som er beregnet til brugere med mindre krævende arbejdsplaner.

 

Codeks TA (DK version)

Codeks TA er en avanceret web-baseret tidsregistrering og adgangskontrol software. Codeks TA holder styr på tidsforbrug relateret til medarbejdernes arbejde, ferie, overarbejde og andre tids- og fremmødekontrol. 

Softwaren giver administratorer en komplet oversigt over, hvornår de ansatte arbejder, når de tager ferie, når de er syge, på barsel, uddannelsesorlov, etc. Med en ekstra app giver software også medarbejderne mulighed til at anmode om afspadsering. 

Administratorer kan oprette deres egne tidsplaner, hvor medarbejderne kan komme eller forlade arbejdet eller bare adgang til et bestemt sted. Codeks TA er dybest set en kombination af Codeks AC og Codeks TA-Kit software med avancerede funktioner til tidstyrring og tilstedeværelse.

 

Codeks Device Manager

Codeks Device Manager bruges til at indstille grundlæggende enheds parametre, uploade firmware og indstille forbindelse til enheder.

I elektroniske systemer og databehandling, firmware er kombinationen af vedvarende hukommelse og program kode og data gemt i den.

Typiske eksempler på enheder, der indeholder firmware er indlejrede systemer. Firmwaren er indeholdt i disse enheder giver programmet for enhedens kontrol.

Hent nyeste Device Manager her!

 

Codeks AddOn Moduler

Codeks Addon Layouts Setup

Codeks Addon Frontdesk Setup

Codeks IP Camera Setup

Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.