Vis siden i mobilvisning
 

3CX IP telefonsystem (IP PBX) 

Print

Tilbage

 

3CX IP telefonsystem og priser

3CX logo small.png

3CX 3CX IP telefonsystem er licensbaseret på antallet af samtidige opkald (interne & eksterne)

Alle udgaver understøtter et ubegrænset antal udvidelser. Nye tilladelser sælges via 3CX verdensomspændende Partner netværk hvor Freund Elektronik A/S er en del af.

Man kan købe eller udvide løsning som gå fra 4 parallel opkald helt til 1024 parallel opkald. 

Priser fra 2.995,00 DKK for en Standard løsning med 4 parallel opkald inkluderer en time gratis telefon og teamviewer support.

Alle udgaver understøtter uendelig antal af bylinier og kan forbinde virksomheder på forskellige fysiske lokationer i et system samt uendelig antal af gratis sofphone klienter til PC, MAC, Android og iOS. 

Hos Freund Elektronik A/S kan man også købe rådgivning, support og vedligeholdelse.

Få en uforpligtende tilbud hos Freund Elektronik!

 

3CX Vedligeholdelse

3CX vedligeholdelse giver dig eller din kunde ret til gratis opdateringer af 3CX Phone System i første år. Dette omfatter servicepakke opdateringer samt nye versioner, f.eks fra version 14 til version 15. Efterfølgende 3CX Vedligeholdelse kan aftales gennem Freund Elektronik. 

 

Indhent et tilbud på et komplet telefonsystem med eller uden hardware hos vores konsulenter.

 

3cx-phone-systems.png

Jantar ADK

Jantar er en af de mest konkurrencedygtige og avancerede adgangskontrolsystemer i Danmark med mange forskellige type læsere som RFID, MIFARE, Fingerprint og Kodetastetur.

FREUND har eksklusive distribution i Danmark af Jantar adgangskontrol, både centraliseret samt standalone systemer. 


DOBISS Domotics

Home Automation som passer til ethvert budget!

DOBISS er en Belgisk produktionsvirksomhed og en del af den internationale FERMAX gruppe. Som mangeårig pioner inden for Home Automation har DOBISS været en del af hurtigt voksende verden af "Smart Home" systemer sidste 20 år, og har mestret kunsten at at finde den perfekte løsning til vores kunder.